GMU tester

2013-04-21 09:16:26

Sitter i detta nu på bussen påväg till Luleå. Där jag ska utföra tester för att göra GMU. Lite smått nervös men det blir nog bra!

Daniella har varit i Umeå i helgen och följer med mig halva vägen upp då hon hoppar av i Skellefteå.

Då har ni lite bättre koll på vad jag gör dom två närmsta dagarna, TJA!


Morgongym

2013-04-18 11:22:23
Tillbaka efter ha gymmat på morgonen. Kändes bra med lite omväxling och gymma på morgonen. Det känns skönt att det är bortgjort för dagen. Idag körde jag rygg och mage gick helt okej faktiskt men är långt ifrån bra tränad. Men det är bara att köra på så blir det väl bättre lite längre framöver. 
 
Ska laga lite snabb mat nu innan jag drar iväg till jobbet. Näst sista dagen på den här veckan sen är det fredag och helg. Imorgon kommer min finaste skatt Daniella hit till Umeå för att spendera helgen här. Ska bli skönt att få träffas igen trots att det bli kortare än vanligt. 
 
 
Inge mer att skriva om idag utan ni får ha en go dag ALLA mina 10 läsare TJA!


PS. Snön i umeå är snart borta skönT!
 
 
 
 
 
 
 

Vila

2013-04-17 18:48:14

Vila är också viktigt, jag tog en vilodag idag och kör på igen imorgon med gymmet. Annars så jobbar jag på som vanligt och ser framemot ännu en helg.

Den här helgen blir det lite extra jobb och sen ska jag på prövning inför gmu.

Kort inlägg TJA!


Gym och Godis

2013-04-16 10:40:45
Börjat komma igång med gymmet igen. Igår körde jag ben. Skön känsla att ha träningsvärk idag. Det var längesen man hade det men det är ett tecken på att man har tränat hårt som är bra! Idag är det jobb som vanligt och sen så tänkte jag dra på gymmet och köra lite Biceps triceps.
 
Igår så kom jag överens med Daniella att vi inte ska äta något som helst godis eller sött på ett tag framöver. Regelerna är enkla. Skulle du äta en godis eller ett chips eller en kaka osv så blir du skyldig den andra 50 kr. Om någon av hennes kompisar läser det här inlägget så håll gärna koll på henne så det inte blir nå fusk.
 
Ja men då hade jag inget mer för idag TJA!

Arbetsvecka

2013-04-15 10:45:03

Redo för en ny arbetsvecka efter en guldhelg i Skellefteå. Har fått träffa min älskade skatt som behövdes.

Jag och Daniella har inte gjort så mycket i helgen. Vi var på stan en sväng i lördags och sen har vi såklart sett hockey både lördag och söndag.

Den här veckan ska jag försöka fortsätta med att besöka gymmet så ofta som jag kan för att få upp både flås och styrka igen. Är i pinsamt dålig form just så måste skärpa mig lite!

Inget mer vettigt att skriva om nu så TJA!


Back to the gym

2013-04-11 22:18:08
Fan alltså två dagar i rad på gymmet. Förjävla skön känsla. Nu ska jag fan bibehålla de här rutinerna och inte tumma på någonting.
 
Annars i övrigt så jobbar man som vanligt och tar helg imorgon. Så jävla skönt. Ska upp till Skellefteå och träffa min finaste älskling hade jag tänkt innan jag drar igång med ny jobbvecka.
 
Brist på saker och skriva om så TJA!

Otränad

2013-04-10 22:36:52
I skrivande stund så känner jag mig så fruktansvärt otränad så det finns inte. Jag har idag efter jobbet varit på gymmet 1 timme och tränat. Efter passet så kände jag mig så otroligt trött så det finns inte. Har aldrig känt sån här utmattning i hela mitt liv.
 
Jag har funderat på det här och kommit fram till att jag tränar väldigt oregelbundet och det har gjort mig till en otränad människa jag är i dagens läge. Jag har gått från att träna flera gånger om dagen till att träna några gånger i månaden. Därför det känns som det känns idag. DÅLIGT!
 
Så idag och just nu så bestämde jag mig själv för att jag ska bli en mycket flitigare gäst på gymmet här framöver. Så jag kommer i form igen. För just nu är det katastrofalt dåligt. HÖJNING DENNIS!
 
Jaja nu har jag skrivit dagens inlägg tja!
 

En tisdag

2013-04-09 15:42:23

Hallå! Nu va det ett tag sen jag bloggade. På grund av olika anledningar. Främsta anledningen är att jag har fått heltidsjobb och har väldigt lite tid över till annat. Så just nu är mitt liv inte så spännande utan jag jobbar mestadels av tiden.

De få timmarna och sekunderna jag får över ägnar jag så mycket som jag kan till min underbara flickvän.

Det börjar närma sig ett helt fantastiskt år med min underbara tjej. Hon är verkligen det bästa i mitt liv och jag älskar henne så otroligt mycket.