Julen

2012-12-25 01:30:49
Bra julafton, spenderades med familjen. Vi började med att besöka kyrkan klockan 11. efter det så drog vi hem och åt lite gott. När man inte fick i sig nån mer mat så bestämde jag och Colin att dra på uteisen innan kalle anka började. Det blev en kort visit på grund av kyla. Väl hemma så slängde man sig i soffan med juleskum och julmust och inväntade kalle anka. Strax efter Kalle Anka dök tomten upp och det blev julklappsutdelning. Alla blev nöjda i familjen. Vi fortsatte äta massa gott resten av dagen och nu känns det som man kommer rulla vart man än ska någonstans. Här kommer lite bilder.




 
GOD JUL
 
D.H
 
 

slappt

2012-12-18 22:54:55
Ja idag har jag inte gjort mycket. Jag började jobba klockan 15:30 och slutade 20:00. Det är det jag har haft för mig. imorgon är det sista dagen på univicersitetet på ett tag. Jag har nämligen bestämt mig för att hoppa av. Jag orkade helt inte lägga ner den tiden som behövdes för att klara sig på universitetet. Men dom månaderna jag har pluggat var jävligt roliga ändå. Jag träffa många härliga människor. Jag hade ganska kul ändå men orkade inte att plugga. Det var helt enkelt för tidigt för att börja plugga igen.
 
Kort inlägg. Men snart är det Jul.
 
D.H

3e advent

2012-12-16 22:19:11
Sjuk vecka som avslutades med grupparbete. Idag så har jag jobbat från 11-15. Direkt efter det så blev det att ta bussen ner till iksu för att skriva klart grupparbetet. Vi skickade in det klockan 20.00 idag och då begav jag mig hem för att äta.
 
Annars har helgen bestått av jobb och min älskling har varit här och hälsat på. Varje sekund med henne är guld värd så fastän vi sågs ganska lite så uppskattas det ändå. Hon är helt underbar min Daniella.
 
Nu inför nästa vecka har jag bara ett core pass på onsdag som jag ska göra sen är jag klar med allt innan jul. Så jag tar lov den 19e helt enkelt.
 
D.H

Jul och tung vecka

2012-12-14 21:55:44
Idag var sista dagen på en helvetesvecka med 3 stycke examinerade semenarium. Blev nästan klar med gruppuppgiften som ska in på måndag klockan 16. Så det blir lite att plugga på söndag för att bli klar med allt som ska vara klart till nästa vecka innan man kan ta ett jullov.
 
Det är inte så länge kvar nu till Julafton. Igår fick vi känna av lite julstämmning med ett luciatåg i bt-huset på universitetet. Alla verkade kännas lite mer avslappnande efter det. Annars verkar det som att de här veckorna innan jul ha varit stressigt för alla. Lärarna har klämt in mycket examinerande saker för att kunna ge oss ledigt över jul.
 
Efter den 19:e nästa vecka så tar jag lov på riktigt och lutar mig tillbaka och inväntar julen. Jag känner att jag ligger lite efter i julhandeln då jag inte köpt en enda klapp till någon än så länge. Men jag brukar vara sent ute och det brukar faktiskt lösa sig till slut ändå.
 
Nu i helgen ska jag jobba litegrann. Min finaste skatt kom hit idag också. Hon kommer förgylla hela helgen för mig fastän att vi inte kommer ses så mycket. Varje sekund med henne är guldvärd.
 
Jag får ursäkta frånvaron. Men det har varit en sjukt jobbig vecka och jag har inte hunnit med så mycket därför har bloggen fått lida. Jag lovar att jag ska bättra mig.
 
Allt för den här gången vi hörs senare.
 
D.H

frånvaro

2012-12-12 21:40:00
Har typ inget att skriva om men gör det ändå.
 
Ha det gytt snart är det jul
 
D.H

Tips

2012-12-08 23:29:39
 
Whis list
 
 

Födelsedag

2012-12-05 10:15:18
Idag fyller Min Daniella år. Jag ska upp till Skellefteå senare ikväll för att fira henne litegrann. Jag hoppas hon får en superbra dag idag. 
 
Nu sitter jag på UB. Det är en härlig atmosfär med studenter som ligger i och pluggar till tentor och dylikt. Fåtöljerna i den här avdelningen är jävlligt sköna måste jag säga. Känner också att universtietets bibliotek är sjukt hightech med alla nya prylar och uppdaterad teknologi. 
 
Jaja slutsnackat om det. Nu ska fortsätta plugga litegrann innan jag ska möta upp min grupp och jobba med grupparbete.
Bild på mitt födelsedagsbarn
 
Söt bild
 
D.H

Söndag

2012-12-02 22:07:00
Skön helg, fått träffa min älskade älskling. Inte så mycket annat att säga :D
 
Hon är underbara.
 
Klart slut 
 
D.H

Julmånaden

2012-12-02 01:24:15
 
Wishlist
 


 Vill tacka min älskade Daniella för att hon hjälpt mig med det här collaget
 
Snöiga hälsingar
D.H