Två sega

2013-02-07 21:04:25

Bloggar från mobilen på jobbet.. Det har varit två sega dagar med jobb från 8-02 två dagar i rad. Men imorn är det fredag och snart helg. Ska kämpa en dag till imorgon på ett jobb. Sen är det helg!!


Ny vecka

2013-02-04 18:31:10
Andra dagen på det nya jobbet och ny vecka. Mitt nya jobb är kundtjänst medarbetare på vattenfall för dom som vill veta det. Jag började i fredags och idag var andra dagen. Vi har börjat väldigt lugnt dom två första dagarna. Det är en utbildning på 8 veckor innan man får kalla sig fullärd kundtjänstmedarbetare. Jag har hamnat med ett jäkla skönt gäng och det känns ruskigt bra. 
 
Annars då känns det bra med lägenheten och känns som jag verkligen flyttat in på riktigt. Det mesta börjar komma i sin ordning här och det känns verkligen bra.
 
En grej som är bra med jobbet att det är lite striktare tider. Man jobbar från 8:15-17:15. Så nu kanske jag får lite bättre rutiner i mitt liv än vad jag har haft sen jag gick ut gymnasiet.
 
 

Tillbaka!

2013-02-03 21:20:11
Är tillbaka i bloggvärlden igen efter en paus på grund av brist på tid. Det har hänt mycket sen sist jag skrev här. Jag har hoppat av universitetet och jobbar bara nu istället. Jag har flyttat in i min nya lägga i stan och det känns som det mesta löst sig nu.
 
Jag ska nu bli aktivare på bloggen och skriva vad som händer i mitt liv. Igår var en bra dag. Jag och Daniella drog med Jesper,Heidi och Linnea till Ikea i Sundsvall för att köpa lite saker till lägenheten det var en skön roadtrip med skönt sällskap. Resan blev väldigt lyckad och vi fick tag på allt vi behövde.
 
Idag så har jag och älskling varit och handlat på maxi. Börjar känna mig ganska vuxen nu helt plötsligt. Det känns väldigt bra.
 
 
Här kommer en bild från igår