Inte en lugn stund

2012-11-28 20:55:24
Nu är det igång igen. Den nya kursen rivstartar totalt, man får uppgift på uppgift och det ska vara klart dagen efter i princip. Det är mycket högt tempo på universitetet. Man har inte måna sekunder ledig känns det som. Sen att jobba samtidigt tar upp ännu mer tid.
 
Blir kanske lite lite bloggande nu framöver så ni får ursäkta det.
 
Har inget speciellt att skriva om så vi hörs.
 
D.H

Tillbaka till verkligheten

2012-11-27 00:48:19
Tung och seg måndag. Helt klart tillbaka till verkligheten efter en helvetes för jäkla rolig helg i Stockholm. Dagen började med att jag nästan försov mig. Tur att akademiska kvarten finns tillgodo på universitetet. Så jag hann tills vi började. Ny vecka ny kurs, Känns som det blir en del plugg i den här kursen. Lite information om nya kursen och en inledande föreläsning hanns det med innan 15.00 idag.
 
Efter att ha fått känna av atmosfären på Universitet i några timmar så hojade jag mot jobbet för att flippa några fetdrypandes burgare så jag får in lite extra kapital inför julhandeln som börjar närma sig med stormsteg. Så nu är det full rulle igen. Känns som man tar uttrycket "Vila får man göra i graven" till en helt ny nivå just nu. Men det löser sig alltid. 
 
Annars så händer det inte allt för mycket i mitt liv just nu. Jag har min älskade Daniella som gör mig lyckligare för varje dag som går. Jag blir bara mer och mer kär i henne ju längre vårt förhållande lider. Jag älskar den tjejen så jäkla mycket. Puss på dig om du läser det här.


Bild från helgen
Klart slut D.H

Magiskt

2012-11-25 21:17:30
Tja!
 
Ni får ursäkta helgens frånvaro. Men jag har varit i Stockholm och sett 3 gudar uppträda. Dom kallar sig själva Swedish House Mafia och är helt enormt jävla bra och det bevisade dom igår. Det var en öronorgasm från första droppet till det sista.
 
Jag åkte dit med brorsan och 3 kompisar. Vi var på friends arena runt 19 tiden. Ett oehört ståtligt bygge må jag säga. Iallafall så hade redan 2 helt random snubbar som jag aldrig hört talats om börjat värma upp de få människorna som var där. Dom spela så sjukt djup house så jag fatta ingenting. Men runt åtta tiden började arenan fyllas succesivt med folk och Otto Knows klev in för att köra sin grej. Det var okej gung men fortfarande bara uppvärmning. Han körde i 1 h och 30 min inna de släckte ner hela arenan som redan då vara fullsatt klockan 21.30 det var folk överallt. Det var tyst i en halvtimme tills klockan slog 22. från och med då var det inte en lugn stund. Dom toppa varje droppa med nästa. Det var den sjukaste upplevelsen i hela mitt liv.
 
Idag har jag bara suttit och fått gåshud av alla mina videos som jag spelade in under kvällen och verklingen fattat att man var där igår när dom i princip sprängde hela Friends Arena. Basslagen kändes genom hela kroppen. En sjukt underbar känsla.
 
Det var värt varenda öre som jag spendera.
 
Allt från en rysandes
D.H 

Otroligt taggad!

2012-11-23 12:33:26
Fredag och efterlängtad helg. Igår blogga jag inte på grund av bristande tid. Förlåt mina få trogna läsare. Igår stod mycket saker på scehmat som sagt. Först var jag på universitetet och kände av atmosfären i naturhuset där vi skrev klart vårat grupparbete. Man kände verkligen att man var i naturhuset för 90% av dom som var där var extrema pluggisar. Jag kände mig inte riktigt hemma där. Men efter vi va klara med arbetet så rörde jag mig snabbt upp till iksu för ett gympass med ben och mage på schemat. Sedan for jag direkt till mitt lags träning för att träna dom ett tag. Dagen avslutades med en innebany korpen match på nolia.
 
Idag då så har jag inte gjort allt för många knop. Jag har vaknat betalat räkningar och ätit lunch hittlls. Tänkte ta det ytterst passivt idag så jag orkar med morgondagen med ett hejdlöst vevande. Jag är så sjukt laddad och taggad på SHM. Har sett lite bilder från igår när dom hade sin första spelning och längtar bara mer och mer. Det kommer vara sån sjuk stämmning inne på arena. Taggad till tusen på det där!


 
Allt än så länge från en dödstaggad
 
D.H
 

3 dagar sen smäller det!

2012-11-21 22:38:00
Idag så for jag tillbaka till Umeå för att gå i skolan. Alltid lika tungt att säga hejdå till min älskade men vi kommer ses igen så det löser sig. Det var en kort men väldigt mysig trip till Skellefteå. Ännu bättre va det att det bjöds på tacos hemma hos Daniella. Godaste maten jag vet iallafall. Hon känner sin pojkvän och det är en sak som är klar.
 
Idag har jag varit på universitetet hela dagen och gjort klart några fler uppgifter i slutet på den här kursen. Nu ska vi bara redigerar vår rapport lite innan vi skickar in den helt klara och färdiga imorn. Efter grupparbetet så var det lektion på iksu vår klass lärde oss idag hur man undervisar en aerobics klass. 1 av 3 pass vi ska välja till vår examinerande uppgift i den här kursen. Det är inte lätta saker vi snackar om. Jag har ungefär 0 kordination så det gick väldigt dåligt jag virra runt som ett yrt höns.
 
Efter imorgon tar jag helg och fokuserar helt och hållet på Swedish House Mafia. Jag vet inte hur höga förväntningar jag ska ha. Men hur som helst tror jag att det kommer bli så ruggigt bra. Det kommer vara fett med ös. Kommer veva axeln ur led. Har inget mer att säga.
 
Sammafattande bild.
 
D.H

Helt ok dag

2012-11-21 01:05:16

Första mobilbloggen för mig, spännande. Idag har jag gjort min förbaskade omtenta, får se hur det går med den. Efter tentan drog jag på gymmet.

Jag och Görtz körde bröst biceps. Helt klart roligaste passet imorn står nå helvetesrygg på schemat. Nu jävlar satsar vi på Beach 13. Är inte orolig men kan ju hålla igång lite iallafall.

Efter det åkte jag upp till Skellefteå för att träffa min älskade Daniella. Helt klart underbaraste människan jag vet.

Syns
D.H


Dagen före domedagen

2012-11-19 18:05:52
Idag är alltså dagen innan vi ska grillas i ångest huset Östra paveljongen för omtenta. Det är inte skönt att sitta i den byggnad fastän jag bara suttit där en gång så känns det så otroligt ångestladdat. Man får direkt press på sig själv så fort man kliver in innan för dörrarna i byggnaden. Man måste prestera för att inte gå därifrån med ångest. Jag har kollat igenom det sista och känner mig ganska redo.
 
Annars idag så har jag varit på universitetet igen efter en veckas frånvaro och plugg. Kändes bra att få känna atmosfären av alla studenter och det underbara studentlivet. Det vara bara ett kort semanarium idag om varandras rapporter som vi skrivit. Det gick bra, så nu ska vi bara göra omtenta imorn och sista sakerna innan den här kursen är slut på onsdag och torsdag. Sen tar jag helg och drar ner till Stockholm.
 
Har suttit och varit orolig att jag inte skulle komma ner men nu har SAS löst situation och det känns ytterst bra. Så jag tar mig ner till Stockoholm som känns ruggigt skönt. Det har varit sjukt ovisst men nu är det lugnt.
 
Er bästa
D.H

Zombiesöndag

2012-11-18 17:07:49
Ruggigt seg söndag. Igår efter jag hade jobbat klart så drog jag och skjutsa hem nå fyllesvin från krogen. Jag var hemma lite tidigare än vad jag skulle vara egentligen för jag sluta tidigare än vad det var tänkt.
 
Men idag klev jag upp runt 10 tiden för att dra mig mot jobbet igen och kriga. Jag kände mig som en zombie när jag vakna. Det var riktigt segt att jobba men det var bara 4a timmar så ganska lugnt. Nu när jag är hemma ska jag inte göra många knop till. Jag ska bara ta en dusch och sen fortsätta plugga in det sista inför nästa vecka.
 
Nu har jag haft blogg i vecka och det känns bra. Tror det här kan vara min grej att få skriva av mig litegrann varje dag. Jag lovar att den ska bli intressantare framöver så håll er uppdatera.
 
Er bästa 
D.H
 

Kväll/Nattjobb

2012-11-17 15:27:00
Seg lördag, bara varit hemma och pluggat. Senare idag ska jag dra och jobba lite. Ganska less på att plugga till den här omtentan men måste göra det. Jag måste klara tentan. Ja jag tjatar mycket om tentan men det är en viktig del av mitt liv just nu och måste klara mina högskolepoäng. Annars i helgen så händer inget speciellt. 
 
 
Allt från mig idag
 
D.H

Plugg och 6:e nyktra

2012-11-16 20:32:00
Idag har jag pluggat hela dagen till min omtenta som jag har på nästa tisdag. Det har gått helt okej. Blir att fortsätta plugga hela helgen, så att allt sitter ordentligt så jag klarar den kursen. Annars idag har jag varit och tränat det laget som jag coachar.
 
Den här helgen blir min 6:e raka helg som jag är nykter. Har inte varit nykter så många helger i rad sen jag fyllde 18 så det känns sådär. Men sen så har jag ju börjat med min hälsosammare livsstil nu när jag drar och gymmar och har godis förbud i ett halvår. Det kanske blir någon fest framöver men just nu känns det inte så super taggat utan jag tar det sjukt passivt med drickandet nu ett tag. Nästa helg förstås blir det en och annan bärka när vi ska se Swedish House Mafia. Annars ska jag försöka hålla mig till stora helgdagar typ som nyår.


 

Klart slut
 
D.H
 

Fräscht

2012-11-15 22:31:16
 
Ralph
 


 

Nedräkning

2012-11-15 15:30:00
Omtenta plugget har börjat och det är mindre än en vecka kvar tills jag och ungefär 75% av klassen skriver omtenta på vår första tenta som vi hade. Jag själv tycker det är väldigt förståeligt i och med ingen har förut pluggat på univesitet och det flesta är nybörjare. Men på tisdag smäller det alltså. Omtenta på idrotten ur ett samhällsperspektiv.
 
En annan nedräkning är såklar till den 24 november då jag drar ner till stockholm för att se Swedish House Mafia på Sveriges nya ståtliga national arena Friends Arena där förövrigt zlatan bjöd på en otrolig show igår. Nog snackat om Zlatan och hans show. För nu är det full fokus på Swedish House Mafia som är ute på sin sista turné någonsin och kommer till Sverige för första gången och spelar tillsammans. Jag har otroligt höga förväntningar på de. Från den dagen jag hörde min bror spela upp deras låt "ONE" har jag varit kär i dom. Deras dokumentär film "take one" är så fruktansvärt outstanding och det är gåshud varannan sekund i filmen. Jag längtar så otroligt mycket tills dess och är sjukt jävla taggad.

 


 
Er bästa
D.H
 
 

Zlatan.

2012-11-15 00:21:00
Jag tänkte bara skriva ett hyllningsinlägg om zlatan. Han är svensk fotbolls genom tiderna bästa spelare. Han är en utomjordning som klarar saker som ingen annan klarar. Han är i princip helt överlägsen just nu. Han vinner med det laget han spelar i. Han kan är hela sveriges landslag själv i princip. Jag behöver inte säga så mycket mer än så. Han gjorde 4 otroliga mål idag mot england.
 
Ni får titta och njuta av hans utomordentliga cykelspark här


 
 
Klart slut från en gråtandes D.H

Tips!

2012-11-14 13:40:00
Hallå på er allesammans!
 
Jag har inget speciellt att skriva om idag för att jag har i princip sovit tills nu. Igår var jag hos två klasskamrater på mariehem och förgyllde deras kväll med mitt goda sällskap. Vi kollade på "american pie band camp", fast än man sett den 12 gånger så skrattar man lika mycket den 13:e gången.
 
Tänkte tipsa er om kanske världens bästa album som någonsin har gjorts och det är Swedish House Mafias; "until now". Det innhåller alla deras låtar som är ihop mixade på ett gudomligt sätt. Så ni som inte har köpt det än elle inte fått det än så ber jag er att köpa det. För det är så jäkla bra!


 
 
Allt från mig än så länge håll er uppdaterade!
 
Er bästa
D.H

Dag 2

2012-11-13 19:30:00
Andra inlägget på den här dagen, känner att jag har lite press på mig att prestera nu när min kära flickvän har gett mig reklam i hennes blogg. Jag måste därför steppa upp mitt game och leverera inlägg efter inlägg. Det går inte att gå in i något halv hjärtat för då kommer min läsare svika mig.
 
Iallafall så har jag idag inte gjort allt för många knop. I och med att jag har lämnat in alla uppgifter på det här momentet och behövde därför inte vara på universitet idag. 
Jag klev upp runt 11 tiden och käka frukost för att senare bege mig mot gymmet, där mötte jag upp Görtz och vi tränade på i cirka 1 och halv timme. Jag gymmar alltså på Iksu för er som inte vet det och har kommit igång igen efter ett längre uppehåll. Jag har börjat blir lite mer hälsosammare med mina 5 helt nyktra veckor. På toppen av de 5 veckorna så kom jag överens med min flickvän om godis-, kak- och läskförbud(hembakat är ok) de närmaste 6 månaderna. Det här kommer bli ruggigt tungt med tanka på hur mycket godis som jag konsumerat innan det här. Det har gått cirka en vecka och det är redan tungt.
 
Men efter gymmet så drog jag hem och briljera i köket och gjorde spaghetti med köttfärssås för att senare dra iväg och träna min lillebrors hockeylag.
 
Nu i skrivande stund håller jag på att smälta tårta och kakor och saft efter min yngsta brors födelsedagsfika. Det var riktigt gott!
 
 
Bild på när jag kör benspark på mitt förra gym
 
 
Klart slut 
Er bästa
D.H
 

Tjäna!

2012-11-12 21:19:06
 Idag har varit en hektiskt dag, vaknade 07.00 för att skjutsa iväg gumman till bussstation. Hon skulle åka hem till skeå igen efter en ytterst kort men trevlig visit här i Umeå. Efter det åkte jag hem och sov några timmar till för att sedan bege mig mot mitt andra hem. Fina stora Umeå Universitet där jag spenderar mer än hälften av mitt liv just nu känns det som. Direkt från universitetet så cyklade jag mot jobbet och jobbade i 3 h. 
 
En väldigt bra dag förövrigt fick mycket gjort och det känns alltid extra bra. Nu i skrivande stund så gör jag inte allt för många knop förutom att kolla vad som har hänt runt om i världen medans jag har varit frånvarande
 
Det  var allt för idag, hoppas ni fått lite njutbara läsning om mitt sjukt intressanta liv.
 
ps. Ska försöka skvallra lite om vad som händer på unversitetet framöver men just nu har jag ingetintressant på gång. Men håll er uppdaterade så kommer ni kanske få reda på en del saftiga saker om ett och annat.
 
 
 
Er bästa D.H

Välkommen till min nya blogg!

2012-11-12 00:03:18

Mitt första inlägg.